Meteen naar de inhoud

Een gedachte van uw voorzitter

Beste veteranen,

Ik wil jullie graag laten weten dat ik ontzettend trots ben op de kameraadschap die ik elke keer weer bemerk als het gaat over de veteranenstichting Asten. DE VSA. Geweldig!

We hebben een mooi jaar achter de rug waar we formeel zijn gestart, een gezellige BBQ hebben gehad, waar we sfeerbeheerder konden toevoegen aan onze CV, waar we bij de dodenherdenking acte de préséance gaven.

We waren er ook bij de herdenking van de bevrijding van Asten, bij de veteranendag, bij het Varendonk college, op bezoek bij museum Overloon.

We hebben heel wat gezelligheid met elkaar gehad. Het jaar goed gestart bij het Kasteel met een nieuwjaarsbijeenkomst en een hartverwarmend vuur. We hebben er later nog een paar keer vergaderd als bestuur en ook met NL DOET de handen uit de mouwen gestoken.

Een aantal van ons was vaak actief voor het VST, die wij als vereniging een hart onder de riem steken. Zo ook bij de presentatie, bij de sponsorfietstocht en bij happenings in het land.

Helaas moesten we afscheid nemen van Paul van Doornum. Die zullen we echt missen.

We houden Marja en zijn familie nog even in onze gedachten bij volgende activiteiten, want de kameraadschap gaat ook door naar de families.

Helaas hebben wij een paar zieken, sommige chronisch, oud en jong, ook bij onze partners en families. We hebben daar ook laten zien dan we van meerwaarde zijn. We kregen er enkele nieuwe gezichten bij, hopelijk lukt dat ook voor 2024, om nog wat leden er bij te betrekken.

Voor 2024 staan er veel leuke dingen op het programma, veel momenten waar we weer die saamhorigheid kunnen delen. Want ons doel blijft het vergroten van de verbondenheid tussen alle generaties veteranen in de gemeente Asten, met betrokkenheid op de maatschappelijke thema’s vrede en vrijheid. een laatste woord van dank naar Jan en Debbie voor de gastvrijheid. Fijn dat we steeds bij jullie mogen zijn!

Ik trakteer op een rondje en dan hoop ik jullie in het nieuwe jaar in ieder geval te zien bij de nieuwjaarsbijeenkomst op 13 januari bij het wapen van Asten.

Heel veel groeten van jullie trotse voorzitter,

Fransjesca.