Meteen naar de inhoud

Dodenherdenking

4 mei dodenherdenking Asten

Een dag waar wij als Nederlanders de slachtoffers herdenken die gestreden hebben overal ter wereld voor de vrijheid waar wij in mogen leven. Dit is natuurlijk ook voor ons als veteranen een speciale maar ook moeilijke dag, want het zijn ook onze collega’s geweest die het hoogste offer voor de vrijheid hebben gebracht.

Op uitnodiging van 4-5 mei comité Asten hebben wij dan ook met enkele veteranen ons steentje bijgedragen. Dit hebben we gedaan door genodigden naar hun plaatsen te wijzen en de kransen en standaards te dragen. Tevens hebben 3 van onze veteranen nog een dienst bewezen. Manuel Stegeman die een zeer mooi en krachtig gedicht voorlas over de vrijheid. De kranslegging vanuit de V.S.A werd gedaan door Paul Tinnemans en Ceciel Boulonois. Daarna is er nog een gezellig samenzijn geweest in het kwartier, waarbij wij als V.S.A mooie positieve berichten kregen voor het erbij zijn en ons zo te laten zien op deze 4 mei.

Dus voor degene die op 4 mei 2024 erbij willen zijn, het is de moeite zeker waard! Daarbij zullen we t.z.t. drie andere veteranen vragen om iets te willen betekenen met gedicht dan wel krans.

Gegroet het bestuur.

4 mei dodenherdenking Asten

3 reacties op “Dodenherdenking”

  1. Toppers zijn jullie allemaal, was een zeer mooie herdenking waar wij als V.S.A optimaal ons hebben vertoond in alle goede opzichten.

  2. Het was een mooie dag en ik ben trots op onze veteranen en militairen die een bijdrage brengen en hebben gebracht voor vrede en veiligheid.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *